HOME ECHIPA FOTO AUDIO & VIDEO REPERTORIU CD-URI NEGATIVE & RITMURI
 

Formatia "Volum Maxim" Iasi

              

Componenta trupei:

PAUL SOBOLEVSCHI

Solist vocal - Absolvent al Facultatii de Teatru, sectia actorie, din cadrul Universitatii de arte George Enescu din Iasi, in prezent actor la Teatrul "Luceafarul"-Iasi.
 


LUCIAN MAXIM

Claviaturi-Pian-Percutie. Absolvent al facultatii de compozitie, muzicologie, pedagogie muzicala si teatru, sectia pedagogie muzicala, jazz, percutie, din cadrul Universitatii de Arte Geroge Enescu din Iasi. In prezent facand parte din Orchestra Filarmonicii "Moldova" din Iasi.
 


OVIDIU CALFA

Chitara bas- vioara-voce.Absolvent al facultatii de compozitie, muzicologie, pedagogie muzicala si teatru, sectia instrumentala-interpretare vioara.In prezent violonist la filarmonica "Moldova" din Iasi.

 DIANA IOANA PREPELITA- DYA

Dya este noua solista a formatiei Volum Maxim.Desi are o cariera solo de succes,deja face parte din formatia Volum Maxim si va colabora cu noi la toate petrecerile.Dya  este studenta in anul II la Jurnalism in Bucuresti si contrar varstei , este foarte talentata si cu experienta in domeniul muzicii,ea absolvind un liceu de specialitate.Datorita ei,formatia si-a imbogatit repertoriul , si-a schimbat sound-ul si putem spune acum ca echipa este completa.Mai multe detalii,videoclipuri si melodii audio puteti gasi pe http://www.youtube.com/watch?v=mVHJP2PIy8Y  sau accesand numele de scena Dya.pe Youtube.

 

IN AFARA REPERTORIULUI NOSTRU BOGAT SI DIVERSIFICAT,FORMATIA VOLUM MAXIM VA MAI PUNE LA DISPOZITIE UN PROGRAM MUZICAL MAI SPECIAL DE VIRTUOZITATE LA VIOARA

VIZITATI RUBRICILE DE PE SITE-UL NOSTRU:AUDIO-VIDEO,REPERTORIU SI FOTO

VA ASTEPTAM SA NE CONTACTATI PENTRU ORICE FEL DE PETRECERI:NUNTI, BOTEZURI, BANCHETE, REVEDERI, ANIVERSARI, PETRECERI PRIVATE, SPECTACOLE, SONORIZARI PROFESIONALE. OFERTE SPECIALE PENTRU ANUL 2016-2017

NE DEPLASAM ORIUNDE IN TARA .

Formatia VOLUM MAXIM s-a infiintat oficial sub aceasta denumire si in componenta celor de mai sus in anul 2000.De-a lungul anilor am acumulat experienta si am dat dovada de profesionalism,avand ocazia sa cantam la numeroase petreceri alaturi de nume sonore a muzicii usoare si populare romanesti cum ar fi:Gabriel Dorobantu,Vasile Seicaru,Alexandru Arsinel,Fuego,Adrian Enache,Catalin Crisan,Ovidiu Komornic,Matilda Pascal Cojocatita,Laura Lavric,Mioara Velicu,Veta Biris,bucurandu-ne si de colaborarea in numeroase randuri cu Stefan Stan-Vocea Romaniei,Ion Surucianu,Laurentiu Cazan,Cassa Locco si Mihai de la Bere Gratis,cu acestia fiind foarte buni prieteni.
Putem sa mai adaugam faptul ca am mai avut ocazia sa participam la evenimente de-a lungul anilor in care am incantat doi presedintii ai tarii-Ion Iliescu si Traian Basescu,oameni de afaceri si politicieni,evenimente unde am cantat alaturi de Holograf si alte formatii mari din tara,emisiuni televizate,petrecere ce a avut loc la oficierea casatoriei printului Sturza,la Palatul Culturii din Iasi,alaturi de Sofia Vicoveanca si Nicolae Botgros
Si in ultimul rand ne bucuram ca suntem impreuna de 15 ani alaturi de maestrul Stefan Pintilie,cel care acum face parte din familia noastra si de la care am avut multe de invatat din tainele muzicii avand in vedere ca totusi are o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu.
Din anul 2000 colaboram cu Restaurantul Onyx,din cadrul Complexului Bellaria din Iasi.
In anul 2003 scoatem primul album de melodii intitulat Frunze,album ce contine cantonete romanesti si italiene-numai pentru prieteni.
Iunie 2007 iese pe piata dupa 6 luni de munca albumul intitulat "Viata de Student" care contine 12 melodii din folclorul studentesc,editat de Roton si distribuit de Setcomlibris Iasi in toate librariile din tara,album care s-a bucurat de un success mare atat in randul tinerilor cat si in randul celorlalte generatii mai in varsta trezind in sufletul lor nostalgia anilor de facultate

Ca planuri de viitor-lucram la cel de-al doilea volum-“Viata de Student”care speram sa-l terminam pana la sfarsitul anului daca ne permite timpul fiind foarte aglomerati si avand un sezon foarte incarcat.
Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa ajungem deocamdata pana aici,celor care ne-au sprijinit moral si financiar si credem ca arta pe care noi o facem este o exprimare a sufletelor noastre.

Din presa: Formatia Volum Maxim lanseaza CD-ul "Viata de student"

Impresionati de muzica buna, Paul Sobolevschi, Ovidiu Calfa si Lucian Maxim au cules cele mai frumoase cintece studentesti, pe care le-au adunat intr-un album ce va fi lansat in aceasta seara la Complexul Onyx.

Zece ani de cind cinta impreuna. Zece ani plini de voie buna, in care s-a format o adevarata familie. Paul Sobolevschi (voce), Lucian Maxim (clape) si Ovidiu Calfa (chitara-bass), ce formeaza trupa Volum Maxim, nu se afla la primul album de acest gen. Anul 2003 a reprezentat o experienta deosebita pentru cei trei, cu toate ca CD-ul „Frunze“ a fost dedicat exclusiv prietenilor. Acum insa, au valorificat toate cunostintele, iar in aceasta seara, incepind cu ora 20.00, la Complexul Onyx, cei trei isi vor lansa in mod oficial albumul ce contine cele mai populare melodii studentesti. Un prilej pentru nostalgici de a-si aduce aminte de anii tineretii. „Cind eram copil, auzeam melodiile de la unchii mei, care erau studenti. Majoritatea s-au pierdut sau acum sint denaturate, asa ca a trebuit sa culegem textele si sa adaptam melodiile. 

Traiesc pentru muzica

Cei trei se pot lauda ca au reusit sa isi indeplineasca visul. Ovidiu, absolvent al Academiei de Arte, sectia vioara, Paul, actor la Teatrul Luceafarul, si Lucian, absolvent al Academiei de Arte, sectia pedagogie muzicala. Ideea pentru acest album i-a apartinut solistului, care a mai incercat in 2004 sa scoata pe piata un CD cu melodiile studentesti. Lipsa timpului si a suportului financiar i-au determinat pe cei trei sa amine lansarea mult visata. „Inainte am testat melodiile pe la petreceri, unde am cintat. Au fost foarte apreciate, au avut priza la public“, a precizat Paul. Cit despre numele formatiei, artistii se amuza cind privesc in trecut. „Trebuia sa semnam niste acte. Nu stiam ce nume sa dam formatiei. Cu totul intimplator, in biroul notarului era un radio foarte vechi si linga un buton scria «volum maxim». Atunci am ales aceasta denumire. Chiar daca melodiile noastre sint line si nu zgomotoase, numele reflecta incercarile noastre de a da ce este mai bun din noi“, povestesc cei trei.

Pentru ca lansarea sa fie ca la carte, membrii formatiei au facut deja invitatiile. Acestia vor sta alaturi de actori precum Liviu Smintinica sau Gigi Svaiter, de Bogdan Maxim, directorul Roton, de scriitorii Emilian Marcu, George Piriu sau de Ioan Birliba, directorul Spitalului „Sf.Spiridon“ din Iasi. „Nu i-am uitat pe sponsorii nostri. Vor fi prezenti reprezentanti de la Kosarom, Avi Top, Onyx sau Omega Tehnoton. Le sintem recunoscatori acestora, pentru ca nu ne-am fi descurcat“, a spus Paul. Desi pentru multi pare un lucru de nimic sa scoti pe piata un album, din ce povestesc membrii trupei reiese tocmai contrariul. Desi se asteptau la aproximativ 20 de ore de inregistrari, au fost necesare de trei ori mai multe pentru ca albumul sa fie pe placul artistilor. Nici melodiile nu au fost usor de inregistrat, primii pasi fiind esentiali pentru ca visul sa se transforme in realitate. „Am apelat la fostii studenti si la scriitorul George Piriu. Unele texte le-am cules integral, altele partial. Si linia melodica a presupus un mare efort, pentru ca studentii foloseau doar chitara, iar noi am introdus mai multe instrumente. Credem totusi ca am reusit ce ne-am propus“, spune Ovidiu, chitaristul trupei.

In anul 2015 am inregistrat un CD cu 19 piese sub titlul 'In fata dragostei".Cateva din ele le puteti asculta intrand la rubrica audio-video.

 

CONTACTATI-NE SI VETI AVEA O PETRECERE FRUMOASA, ELEGANTA SI REUSITA!


 
Paul Sobolevschi - solist vocal
0744.159.542

Ovidiu Calfa - chitara bas & vioara
0723.180.390

paul_eu24@yahoo.com
Site realizat de Brand Web Design